cs automation

Contact

Bel ons
Bij C.S. Automation bvba is de klant koning!

Kies voor industriële automatisatie van C.S. Automation.

C.S. Automation biedt u meer dan alleen industriële automatisaties. We onderscheiden ons van onze concurrentie door onze flexibiliteit, onze service na verkoop en nazorg bij het installeren van robots. Voor industriële automatisatie moet u dus in Malle zijn! Neem snel contact met ons op voor een gratis offerte.

Flexibiliteit troef

C.S. Automation is een kleinschalig bedrijf. Dit heeft talrijke voordelen. Zo zijn wij ten opzichte van grotere bedrijven erg flexibel in het aanbrengen van oplossingen. Wanneer een klant ons benadert voor het realiseren van een project, kiezen wij niet meteen voor de pasklare oplossing, maar zorgen we ervoor dat onze oplossing écht beantwoordt aan alle specifieke behoeftes van de klant. Elk project wordt dan ook in samenspraak uitgevoerd. Zo bieden wij u de beste oplossing én de beste service!

De nazorg van uw robot

Ook onderscheiden we ons van onze concurrenten door onze service na verkoop en nazorg bij het installeren van robots. Vooral in de lasindustrie is dit van groot belang. Ook als u een robot van een andere leverancier heeft, helpen wij u graag verder. We herprogrammeren die robot volgens uw noden, zodat u weer efficiënt aan de slag kunt.

Contacteer ons en geniet van onze service

Wenst u ook te genieten van onze klantvriendelijke service? Voor deskundige industriële automatisatie kunt u rekenen op C.S. Automation uit Malle (Antwerpen). Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw automatisatieprojecten in de hele Benelux!

Clikc+