cs automation

Contact

Bel ons
Automatisatie op maat bij C.S. Automation!

C.S. Automation: hét adres voor uw industriële automatisering in de provincie Antwerpen

Wenst u een efficiënt productieproces in uw bedrijf? Ga dan voor industriële automatisering. Bij C.S. Automation uit Malle kunt u terecht voor automatisering en robotapplicaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lasrobot? Als extra service (her)programmeren we ook robots. Contacteer ons snel voor uw industriële automatisering in Malle en de hele Benelux!

Automatisatie voor uw bedrijf

C.S. Automation verzorgt industriële automatisatie om uw bedrijf in economisch opzicht te optimaliseren. Onze kernactiviteit bestaat uit het ontwikkelen en uitwerken van automatisering en robotapplicaties. Dit gebeurt steeds in overleg met de klant. Uw wensen staan dus altijd centraal!

Robotapplicaties

Bij C.S. Automation bvba automatiseren we de machinale processen en machines van uw bedrijf. We passen bestaande automatiseringen aan en ontwikkelen nieuwe systemen. Dit gebeurt uiteraard steeds in overleg met u als klant. Eventueel integreren we ook een robot in de automatiseringsprojecten. Dit kan zowel een nieuw als een tweedehands model zijn.

Contacteer ons!

Als specialist in industriële automatisering staat C.S. Automation voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw automatisatieprojecten in de Benelux!

Clikc+