cs automation

Contact

Bel ons
Klantspecifieke automatisatie

C.S. Automation biedt PLC-automatisering in heel de Benelux.

Bij C.S. Automation bieden wij u PLC-automatisering aan. Wij installeren en programmeren uw machine zodat hij volledig is aangepast aan uw noden en wensen. Neem contact op met C.S. Automation voor PLC-automatisering op maat in heel de Benelux.

Wat is PLC-automatisering?

PLC-automatisering wordt ook wel procesautomatisering genoemd. In de industrie worden machines meestal aangestuurd met PLC’s, of programmable logic controllers (een programmeerbare logische eenheid). Het is daarbij belangrijk dat de juiste software wordt geïnstalleerd en geprogrammeerd. Zo kan de machine werken volgens de wensen van de klant.

Dankzij onze ervaring en expertise kunnen wij u een zeer klantspecifieke automatisering aanbieden. Zo spelen wij in op uw wensen en functioneren uw machines precies op maat van de toepassingen in uw bedrijf.

Onze service

C.S. Automation gelooft in jarenlange klantenrelaties. Daarom verzorgen wij ook het onderhoud van al onze oplossingen. Met ervaring in uiteenlopende sectoren, zoals de metaalverwerkende en kunststofverwerkende industrie, hebben wij de nodige kennis in huis om uw installatie helemaal in orde te houden. Ook het verhuizen van een machine of installatie in zowel het binnen- als buitenland valt onder onze expertise.

Contacteer C.S. Automation voor uw PLC-automatisering!

Als specialist in industriële en PLC-automatisering staat C.S. Automation uit Malle (provincie Antwerpen) altijd voor u klaar. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor uw automatisatieprojecten in de hele Benelux. Contacteer ons snel!

Clikc+