cs automation

Contact

Bel ons
Voor uw industriële automatisatie!

C.S. Automation: voor uw automatisering

C.S. Automation is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen. Wij ontwikkelen en onderhouden bijvoorbeeld robots voor allerlei toepassingen. Voor industriële automatisering bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ontdek snel onze diensten en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Industriële automatisering

Industriële automatisering op maat van uw bedrijf? C.S. Automation is uw adres in de provincie Antwerpen voor het (her)programmeren van uw automatisatieprojecten.

Robots

Een goed geautomatiseerde robot is cruciaal voor uw automatisatieproces. Wij bieden u lasrobots op maat aan en garanderen u nadien een uitstekende nazorg en onderhoud.

Klantspecifieke automatisering

Welk automatisatieproces u ook in gedachten heeft: C.S. Automation zorgt voor een klantspecifieke automatisatie, helemaal volgens uw wensen.

Metaalconstructies

Wij zorgen niet enkel voor de automatisering van uw machines, maar ook voor de bijbehorende infrastructuur. Ontdek daarom ook onze metaalconstructies!

Uitbreiding activiteiten

Ons bedrijf is gegroeid, en wij bieden nu ook meer activiteiten aan. U kan bij ons terecht voor:

  • Loonspuitgiet bedrijf: productie plastic delen voor technische producten (zowel kleine als grote serie).
  • Verkoop, verhuur en service van maalmolens
  • Verkoop van hot runner regelkasten

Onze visie

C.S. Automation biedt u veel meer dan alleen industriële automatisatie. Ontdek onze visie over onze service en diensten.

Heeft u voor uw bedrijf interesse in robots? Bij C.S. Automation uit Malle kunt u terecht voor uw geprogrammeerde machines, maar ook voor het herprogrammeren ervan. Contacteer ons telefonisch of via mail voor meer informatie.

Clikc+